Gammalt och Nytt i Bollnäs

Gävleborgs län

Information

Enskild firma finns det flera av i Bollnäs och Gammalt och Nytt i Bollnäs är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Gammalt och Nytt i Bollnäs är ett av dem. Statusen för Gammalt och Nytt i Bollnäs är att Bolaget är aktivt.

Gammalt och Nytt i Bollnäs är ett Enskild firma och skapades 1996-06-05. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Bollnäs där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Gammalt och Nytt i Bollnäs ska trivas.

Gammalt och Nytt i Bollnäs är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-10-09. I Bollnäs så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Handel med antikt, kuriosa, begagnat.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Gammalt och Nytt i Bollnäs är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Gammalt och Nytt i Bollnäs och det finns flera verksamheter som är det idag i Bollnäs.

Vill man komma i kontakt med Gammalt och Nytt i Bollnäs så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0278-14600.

.

De som är på något sätt har med Gammalt och Nytt i Bollnäs är Westelius, Siv Annica som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, Svedlund, Nils Leif Roland som är född 1962 och har titeln Prokurist, .

Gammalt och Nytt i Bollnäs har 590929-XXXX som sitt organisationsnummer.