Lennart Larsen Entr

Gävleborgs län

Information

580218-XXXX är organisationsnummer för bolaget Lennart Larsen Entr. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lennart Larsen Entr är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bollnäs som är den kommunen som Lennart Larsen Entr finns i.

Lennart Larsen Entr har varit registrerat sedan 1984-06-25 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Lennart Larsen Entr så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Lennart Larsen Entr är och det finns flera bolag i Bollnäs som också är .

Firmatecknare för Lennart Larsen Entr är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lennart Larsen Entr så kan ni göra det på telefon genom 0278-650742 eller genom brev på följande adress:

Skogsavverkning och transporter.

Det finns olika personer som har en koppling med Lennart Larsen Entr och det är Larsen, Tord Lennart som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,