JB Fysio

Gävleborgs län

Information

570212-XXXX är organisationsnummer för företaget JB Fysio. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JB Fysio är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bollnäs som är den kommunen som JB Fysio finns i.

JB Fysio har varit registrerat sedan 2006-01-26 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-11-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för JB Fysio så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-11-24.

JB Fysio är och det finns flera bolag i Bollnäs som också är .

Firmatecknare för JB Fysio är följande:

Vill ni komma i kontakt med JB Fysio så kan ni göra det på telefon genom 0271-58299 eller genom brev på följande adress:

Rehabilitering, arbetslivsinriktad rehabilitering i form av sjukgymnastik och träning

Det finns olika personer som har en koppling med JB Fysio och det är Bengtsson, Jan Erik som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,