PROJEKT Inger Bodin-Harrysson

Gävleborgs län

Information

PROJEKT Inger Bodin-Harrysson är ett av många bolag som finns i Bollnäs. Det är nämligen den kommunen som PROJEKT Inger Bodin-Harrysson finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

PROJEKT Inger Bodin-Harrysson som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1999-09-15. Men sedan 2000-01-01 så har PROJEKT Inger Bodin-Harrysson varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på PROJEKT Inger Bodin-Harrysson så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5431833.

Bollnäs arbetar för att bolag som PROJEKT Inger Bodin-Harrysson ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för PROJEKT Inger Bodin-Harrysson. Det finns flera bolag i Gävleborgs län.

Tillhandahålla tjänster som projektledare (lokal utveckling, utbildning), utbildare (service, personlig utveckling, marknadsföring), försäljare (enstaka försäljningsuppdrag), koordinator (evenemang och arrangemang).

Firmatecknare för PROJEKT Inger Bodin-Harrysson är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till PROJEKT Inger Bodin-Harrysson och det är följande personer, Bodin, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för PROJEKT Inger Bodin-Harrysson är 570201-XXXX.