Monicas gårdsbod

Gävleborgs län

Information

560515-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Monicas gårdsbod. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Monicas gårdsbod är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bollnäs som är den kommunen som Monicas gårdsbod finns i.

Monicas gårdsbod har varit registrerat sedan 1992-05-25 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-05-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Monicas gårdsbod så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-05-11.

Monicas gårdsbod är och det finns flera verksamheter i Bollnäs som också är .

Firmatecknare för Monicas gårdsbod är följande:

Vill ni komma i kontakt med Monicas gårdsbod så kan ni göra det på telefon genom 0278-10059 eller genom brev på följande adress:

Försäljning och tillvekning av skinntofflor och vantar. Försäljning av hantverks- och gårdsprodukter, heminrednings- detaljer, glas, textil och leksaker.Konsultverksamhet inom ut- veckling av en levande landsbygd.

Det finns olika personer som har en koppling med Monicas gårdsbod och det är Svedberg, Monica Ingeborg som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,