JÖNS-HALVARS ANTIK

Gävleborgs län

Information

560106-XXXX är organisationsnummer för verksamheten JÖNS-HALVARS ANTIK. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JÖNS-HALVARS ANTIK är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Bollnäs som är den kommunen som JÖNS-HALVARS ANTIK finns i.

JÖNS-HALVARS ANTIK har varit registrerat sedan 1991-01-14 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för JÖNS-HALVARS ANTIK så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

JÖNS-HALVARS ANTIK är och det finns flera verksamheter i Bollnäs som också är .

Firmatecknare för JÖNS-HALVARS ANTIK är följande:

Vill ni komma i kontakt med JÖNS-HALVARS ANTIK så kan ni göra det på telefon genom 070-5340906 eller genom brev på följande adress:

Handel med antikviteter och gamla saker.

Det finns olika personer som har en koppling med JÖNS-HALVARS ANTIK och det är Jönsson, Ann-Sofi som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,