Qediro Hamburger Bar AB

Gävleborgs län

Information

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva kiosk, gatukök och spelbutik samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Qediro Hamburger Bar AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Bollnäs så är Qediro Hamburger Bar AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Bollnäs arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Bollnäs och i Gävleborgs län. Redan 2008-06-24 så skapades Qediro Hamburger Bar AB och bolaget är har F-skattsedel Qediro Hamburger Bar AB har haft det sedan 2008-07-03.

Qediro Hamburger Bar AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2008-07-03

556760-0910 är organisationsnummret för bolaget som finns i Bollnäs.

Just nu är Qediro Hamburger Bar AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Qediro Hamburger Bar AB så går det att nå dem via telefon på 0278-650000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Qediro Hamburger Bar AB är Sahindal, Haci som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Sahindal, Kadir som är född 1970 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .