Bofam AB (Svensk Fastighetsförmedling)

Gävleborgs län

Information

Bofam AB (Svensk Fastighetsförmedling) är ett av många företag som finns i Bollnäs. Det är nämligen den kommunen som Bofam AB (Svensk Fastighetsförmedling) finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bofam AB (Svensk Fastighetsförmedling) är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2008-04-10.

Bofam AB (Svensk Fastighetsförmedling) som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2007-12-01. Men sedan 2008-04-10 så har Bofam AB (Svensk Fastighetsförmedling) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Långg. 29, 821 43, Bollnäs. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bofam AB (Svensk Fastighetsförmedling) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0278-24700.

Bollnäs arbetar för att företag som Bofam AB (Svensk Fastighetsförmedling) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bofam AB (Svensk Fastighetsförmedling). Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Aktiebolagets verksamhet ska vara förvaltning av värdepapper och fastigheter, fastighetsmäkleri jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bofam AB (Svensk Fastighetsförmedling) är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bofam AB (Svensk Fastighetsförmedling) och det är följande personer, Hansers, Anna-Lena som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Tynell, Pär Tomas som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansers, Per Olof som är född 1965 och har titeln Suppleant, Sturesson, Sture Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bofam AB (Svensk Fastighetsförmedling) är 556745-0050.