IP-Precedence AB

Gävleborgs län

Information

I Bollnäs finns det ett Aktiebolag som heter IP-Precedence AB. Det finns flera företag som liknar IP-Precedence AB i Gävleborgs län. Bollnäs är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

IP-Precedence AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2008-05-15 och det finns flera bolag som är det i Gävleborgs län.

Sedan 2007-11-14 så har IP-Precedence AB varit registrerat. Idag är IP-Precedence AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Bollnäs.

Vill man komma i kontakt med IP-Precedence AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Gärdesg. 20, 821 33, Bollnäs. Vi ni istället prata med IP-Precedence AB så kan ni göra det på .

Bolaget ska tillhandahålla kvalificerade utbildningar och konsulttjänster inom området konvergerade nät (voice-, video-, datanät) samt handla med produkter inom nätverk, media och kommunikation samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Jonsson, Per Ola som är född 1967 och har titeln VD, Jonsson, Per Ola som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Anders Roland som är född 1963 och har titeln Suppleant, REVISION4U i Söderhamn AB som är född och har titeln Revisor, Sjödelius, Alf Gunnar Rune som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor, REX Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen .

IP-Precedence AB har 556742-9369 som sitt organisationsnummer.