LC Såg & Maskin AB

Gävleborgs län

Information

LC Såg & Maskin AB är ett bolag som finns i Bollnäs. I LC Såg & Maskin AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Carlsson, Sven Lars Olof som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Brolin, Karin Margareta som är född 1957 och har titeln Suppleant, Nilsson, Inger Agneta som är född 1960 och har titeln Revisor, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med LC Såg & Maskin AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå LC Såg & Maskin AB på telefon 0278-40100.

Bolaget skall bedriva underhåll av sågverk, tillverkning och försäljning av reservdelar till sågverk med tillbehör, äga och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är LC Såg & Maskin AB av bolagstypen Aktiebolag.

LC Såg & Maskin AB är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Bollnäs arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

LC Såg & Maskin AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-09-13 och LC Såg & Maskin AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-09-13.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för LC Såg & Maskin AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

LC Såg & Maskin AB har 556732-2663 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.