Bollnäs Linjetjänst AB

Gävleborgs län

Information

Bollnäs Linjetjänst AB är ett av många verksamheter som finns i Bollnäs. Det är nämligen den kommunen som Bollnäs Linjetjänst AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bollnäs Linjetjänst AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-09-20.

Bollnäs Linjetjänst AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2007-03-28. Men sedan 2007-09-20 så har Bollnäs Linjetjänst AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Sjörgråv. 4, 821 95, Bollnäs. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bollnäs Linjetjänst AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 076-1199955.

Bollnäs arbetar för att verksamheter som Bollnäs Linjetjänst AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bollnäs Linjetjänst AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Gävleborgs län.

Bolaget ska bedriva projektering och montage av kraftledningar, äga och förvalta fastigheter och värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bollnäs Linjetjänst AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bollnäs Linjetjänst AB och det är följande personer, Norin, Nils Åke som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Skoglund, Tage Arne som är född 1954 och har titeln Suppleant, Nilsson, Inger Agneta som är född 1960 och har titeln Revisor, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bollnäs Linjetjänst AB är 556727-2538.