Maskinservice I. Bergqvist Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Maskinservice I. Bergqvist Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Bollnäs som är den kommunen där Maskinservice I. Bergqvist Aktiebolag finns. I Bollnäs så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Maskinservice I. Bergqvist Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Maskinservice I. Bergqvist Aktiebolag har haft sedan 2007-01-25. Maskinservice I. Bergqvist Aktiebolag har funnits sedan och 2007-01-25 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Maskinservice I. Bergqvist Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Tegelbruksv. 8, 821 43, Bollnäs men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0278-20410.

Bollnäs arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Maskinservice I. Bergqvist Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Maskinservice I. Bergqvist Aktiebolag har idag 556718-8072 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Olsson, Ulf Lennart är den som för stunden ansvarar för Maskinservice I. Bergqvist Aktiebolag

Bolaget skall utföra tillverkning samt service och underhåll av maskiner för skogsbruk samt därmed förenlig verksamhet.

I Maskinservice I. Bergqvist Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olsson, Ulf Lennart som är född 1968 och har titeln VD, Olsson, Ulf Lennart som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Per Lennart som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bergqvist, Curt som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergqvist, Eva Christina som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergqvist, Karl Ingemar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamotOlsson, Per Magnus som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Ågren, Hans Johan som är född 1975 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.