IHT i Norden AB

Gävleborgs län

Information

IHT i Norden AB är ett av många verksamheter som finns i Bollnäs. Det är nämligen den kommunen som IHT i Norden AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

IHT i Norden AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2007-06-28.

IHT i Norden AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2006-12-21. Men sedan 2007-06-28 så har IHT i Norden AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Heden 128, 821 31, Bollnäs. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på IHT i Norden AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0278-25866.

Bollnäs arbetar för att verksamheter som IHT i Norden AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för IHT i Norden AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Gävleborgs län.

Bolaget skall utveckla, producera och sälja användbarhetstester av produkter och tjänster. Bolaget skall också sälja konsulttjänster i samband med detta samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för IHT i Norden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Östlin, Lars Olov.

Det finns idag lite personer som är kopplade till IHT i Norden AB och det är följande personer, Östlin, Lars Olov som är född 1947 och har titeln Extern VD, Ericsson, Bernt Ingvar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jonsson, Karl-Erik Engelbrekt som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Robin Svensson, Monica Margareta som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorén, Clas Gunnar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsberg, Eva Annika som är född 1947 och har titeln Revisor.Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för IHT i Norden AB är 556718-3297.