Langenbergs El & Industriservice AB

Gävleborgs län

Information

Langenbergs El & Industriservice AB är ett bolag som finns i Bollnäs. I Langenbergs El & Industriservice AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Langenberg, Erik Andreas som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Langenberg, Britta Eva-Lotta som är född 1970 och har titeln Suppleant, Ågren, Hans Johan som är född 1975 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Langenbergs El & Industriservice AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Langenbergs El & Industriservice AB på telefon 070-5970993.

Bolagets verksamhet är elinstallationer och försäljning av hissar, rulltrappor, larm, åskledare, och elektriska värmesystem. Bolaget skall även ha exportverksamhet av bilar och däck, samt handel med värdepapper. Bolaget skall även bedriva fastighetsförvaltning samt uthyrning av lokaler och lägenheter.

Idag är Langenbergs El & Industriservice AB av bolagstypen Aktiebolag.

Langenbergs El & Industriservice AB är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Bollnäs arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Langenbergs El & Industriservice AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-09-14 och Langenbergs El & Industriservice AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-09-14.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Langenbergs El & Industriservice AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Langenbergs El & Industriservice AB har 556708-8918 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.