Backan Bygg och Mark AB

Gävleborgs län

Information

556708-7431 är organisationsnummer för verksamheten Backan Bygg och Mark AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Backan Bygg och Mark AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bollnäs som är den kommunen som Backan Bygg och Mark AB finns i.

Backan Bygg och Mark AB har varit registrerat sedan 2006-08-16 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-11-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Backan Bygg och Mark AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-11-09.

Backan Bygg och Mark AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Bollnäs som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Backan Bygg och Mark AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Backan Bygg och Mark AB så kan ni göra det på telefon genom 070-5487721 eller genom brev på följande adress:
Ö. Höle Tempelbacken 9333, 821 98, Rengsjö

Bolaget skall bedriva åkeri-, bygg- och markentreprenadverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Backan Bygg och Mark AB och det är Backan, Leif Karl-Gunnar som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Backan, Per Gunnar som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Backan, Eva Ulrika som är född 1974 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,