Paper JM AB

Gävleborgs län

Information

Paper JM AB är ett av många företag som finns i Bollnäs. Det är nämligen den kommunen som Paper JM AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Paper JM AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2006-08-31.

Paper JM AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 2006-05-11. Men sedan 2006-08-31 så har Paper JM AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till V. Stationsg. 10, 821 43, Bollnäs. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Paper JM AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0278-12223.

Bollnäs arbetar för att företag som Paper JM AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Paper JM AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Gävleborgs län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva reklam och informations- och marknadsföringsverksamhet och idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Paper JM AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Paper JM AB och det är följande personer, Olsson, Jan Kristian som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Abrahamsson, Per Jacob som är född 1979 och har titeln Suppleant, Vannqvist Johansson, Maj-Lis B som är född 1947 och har titeln Revisor, Broomé, Per Rune Staffan som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Bollnäs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Paper JM AB är 556703-8756.