JAN SVEDBERG I BOLLNÄS AB

Gävleborgs län

Information

JAN SVEDBERG I BOLLNÄS AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Bollnäs som är den kommunen där JAN SVEDBERG I BOLLNÄS AB finns. I Bollnäs så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. JAN SVEDBERG I BOLLNÄS AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket JAN SVEDBERG I BOLLNÄS AB har haft sedan 2006-06-03. JAN SVEDBERG I BOLLNÄS AB har funnits sedan och 2006-06-03 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till JAN SVEDBERG I BOLLNÄS AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Brog. 1, 821 43, Bollnäs men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-3595926.

Bollnäs arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är JAN SVEDBERG I BOLLNÄS AB Privat, ej börsnoterat.

JAN SVEDBERG I BOLLNÄS AB har idag 556700-2687 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för JAN SVEDBERG I BOLLNÄS AB

Bolaget ska bedriva försäljning av annonser och reklam till programblad inom teater och nöjesverksamhet, producera och uppdatera hemsidor, bedriva offentlig underhållning, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I JAN SVEDBERG I BOLLNÄS AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svedberg, Jan Erik som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Hallgren, Jan-Erik som är född 1968 och har titeln Suppleant, Sturesson, Sture Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor, .