Fluren Service AB

Gävleborgs län

Information

556699-1401 är organisationsnummer för bolaget Fluren Service AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fluren Service AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bollnäs som är den kommunen som Fluren Service AB finns i.

Fluren Service AB har varit registrerat sedan 2006-03-07 och det finns flera bolag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fluren Service AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-23.

Fluren Service AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Bollnäs som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fluren Service AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Fluren Service AB så kan ni göra det på telefon genom 0278-91006 eller genom brev på följande adress:
Hästberg 60, 820 40, Järvsö

Bolaget ska självt eller genom dotterbolag försälja och ge service på konsumtionsprodukter, industriprodukter och datasystem, utföra administrativa tjänster och konsulttjänster rörande datasystem, arrangera konferenser, temaresor och tjänster i anslutning till turism, utföra skogsskötsel, bedriva handel med skogsprodukter samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fluren Service AB och det är Wådell, Sven Tor Jonas som är född 1967 och har titeln VD, Wådell, Sven Tor Jonas som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Wådell, Siri Carina Elisabeth som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Wådell, Tor som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Roland Einar som är född 1945 och har titeln Revisor, Eklund & Gustafsson Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor