Dag & Ace Vita knutar produktion AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bollnäs och Dag & Ace Vita knutar produktion AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Dag & Ace Vita knutar produktion AB är ett av dem. Statusen för Dag & Ace Vita knutar produktion AB är att Bolaget är aktivt.

Dag & Ace Vita knutar produktion AB är ett Aktiebolag och skapades 2006-02-13. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Bollnäs där bolaget finns i jobbar för att bolag som Dag & Ace Vita knutar produktion AB ska trivas.

Dag & Ace Vita knutar produktion AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-02. I Bollnäs så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet ska vara att bedriva produktion av filmer för tv och webb, utföra journalistiska tjänster som artiklar och bilder, information och reklamverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Dag & Ace Vita knutar produktion AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-02.

Idag är Dag & Ace Vita knutar produktion AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Bollnäs.

Vill man komma i kontakt med Dag & Ace Vita knutar produktion AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0278-15534.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Dag & Ace Vita knutar produktion AB är Eriksson, Dag Emanuel som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Anna Christina som är född 1957 och har titeln Suppleant, Sturesson, Sture Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor, .

Dag & Ace Vita knutar produktion AB har 556698-3002 som sitt organisationsnummer.