Appertiff AB

Gävleborgs län

Information

556697-9521 är organisationsnummer för verksamheten Appertiff AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Appertiff AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bollnäs som är den kommunen som Appertiff AB finns i.

Appertiff AB har varit registrerat sedan 2006-02-02 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-08-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Appertiff AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-08-04.

Appertiff AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Bollnäs som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Appertiff AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Appertiff AB så kan ni göra det på telefon genom 073-0415810 eller genom brev på följande adress:
Tegelbruksv. 16, 821 43, Bollnäs

Bolaget skall syssla med import, tillverkning och försäljning av mode och livsstilsaccessoarer, främst kläder samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Appertiff AB och det är Wengelin, Pär Andreas som är född 1984 och har titeln VD, Wengelin, Pär Andreas som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Wengelin, Erik Gunnar Arne som är född 1949 och har titeln Suppleant, Broomé, Per Rune Staffan som är född 1950 och har titeln Revisor, Vannqvist Johansson, Maj-Lis B som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Bollnäs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor