JE Fastighetsmäklare Aktiebolag (Fastighetsbyrån Swedbank)

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bollnäs och JE Fastighetsmäklare Aktiebolag (Fastighetsbyrån Swedbank) är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många verksamheter där och JE Fastighetsmäklare Aktiebolag (Fastighetsbyrån Swedbank) är ett av dem. Statusen för JE Fastighetsmäklare Aktiebolag (Fastighetsbyrån Swedbank) är att Bolaget är aktivt.

JE Fastighetsmäklare Aktiebolag (Fastighetsbyrån Swedbank) är ett Aktiebolag och skapades 2005-12-05. Det finns flera olika verksamheter i Gävleborgs län som är ett stort län. Bollnäs där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som JE Fastighetsmäklare Aktiebolag (Fastighetsbyrån Swedbank) ska trivas.

JE Fastighetsmäklare Aktiebolag (Fastighetsbyrån Swedbank) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-12-15. I Bollnäs så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva fastighetsförmedling och även idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JE Fastighetsmäklare Aktiebolag (Fastighetsbyrån Swedbank) är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-01-13.

Idag är JE Fastighetsmäklare Aktiebolag (Fastighetsbyrån Swedbank) Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Bollnäs.

Vill man komma i kontakt med JE Fastighetsmäklare Aktiebolag (Fastighetsbyrån Swedbank) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0278-10000.

Firman tecknas var för sig av -Edlund, Karin Jessica Kristina -Säll, Lars Erik.

De som är på något sätt har med JE Fastighetsmäklare Aktiebolag (Fastighetsbyrån Swedbank) är Edlund, Karin Jessica Kristina som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Säll, Lars Erik som är född 1970 och har titeln Suppleant, Broomé, Per Rune Staffan som är född 1950 och har titeln Revisor, Bollnäs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

JE Fastighetsmäklare Aktiebolag (Fastighetsbyrån Swedbank) har 556692-6514 som sitt organisationsnummer.