Ljusnan Bygg & Fastighetsservice AB

Gävleborgs län

Information

Ljusnan Bygg & Fastighetsservice AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Bollnäs som är den kommunen där Ljusnan Bygg & Fastighetsservice AB finns. I Bollnäs så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ljusnan Bygg & Fastighetsservice AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Ljusnan Bygg & Fastighetsservice AB har haft sedan 2005-09-22. Ljusnan Bygg & Fastighetsservice AB har funnits sedan och 2005-09-22 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Ljusnan Bygg & Fastighetsservice AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Sveav. 47, 113 59, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-3638392.

Bollnäs arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är Ljusnan Bygg & Fastighetsservice AB Privat, ej börsnoterat.

Ljusnan Bygg & Fastighetsservice AB har idag 556683-1441 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Ljusnan Bygg & Fastighetsservice AB

Bolaget skall bedriva sanering, rivning och byggnadsverksamhet samt markentreprenader ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Ljusnan Bygg & Fastighetsservice AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Staberger, Nils Håkan som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Staberger, Nils Ingvar som är född 1949 och har titeln Suppleant, Carlson, Pär Anders Ronnie som är född 1975 och har titeln Revisor, Conseil Revision AB som är född och har titeln Revisor, .