Södra Hälsinglands Bärgningstjänst AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget skall bedriva bilbärgning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Södra Hälsinglands Bärgningstjänst AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Bollnäs så är Södra Hälsinglands Bärgningstjänst AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Bollnäs arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Bollnäs och i Gävleborgs län. Redan 2004-03-29 så skapades Södra Hälsinglands Bärgningstjänst AB och företaget är har F-skattsedel Södra Hälsinglands Bärgningstjänst AB har haft det sedan 2004-05-13.

Södra Hälsinglands Bärgningstjänst AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-05-13

556658-5518 är organisationsnummret för företaget som finns i Bollnäs.

Just nu är Södra Hälsinglands Bärgningstjänst AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med Södra Hälsinglands Bärgningstjänst AB så går det att nå dem via telefon på 070-6669105 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Södra Hälsinglands Bärgningstjänst AB är Holmqvist, Anders Erik Gustav som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Liljeberg, Eva Jeanette som är född 1968 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .