Nya Kilafors Herrgård AB

Gävleborgs län

Information

556652-7825 är organisationsnummer för företaget Nya Kilafors Herrgård AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nya Kilafors Herrgård AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bollnäs som är den kommunen som Nya Kilafors Herrgård AB finns i.

Nya Kilafors Herrgård AB har varit registrerat sedan 2003-12-15 och det finns flera företag i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-02-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nya Kilafors Herrgård AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-03-04.

Nya Kilafors Herrgård AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Bollnäs som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nya Kilafors Herrgård AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Nya Kilafors Herrgård AB så kan ni göra det på telefon genom 073-2903501 eller genom brev på följande adress:
BRUKSALLÉN 4, 823 30, Kilafors

Bolaget ska bedriva hotell-, restaurang- och konferens- verksamhet, tjänster inom fastighetsförvaltning samt konsultation inom bygg- och fastighetsbranchen inom och utom Sverige och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nya Kilafors Herrgård AB och det är Linell, Per Stefan som är född 1959 och har titeln VD, Linell, Per Stefan som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Tangfelt, Bengt som är född 1945 och har titeln Suppleant, REVISION4U i Söderhamn AB som är född och har titeln Revisor, Sjödelius, Alf Gunnar Rune som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor, REX Revision AB som är född och har titeln Revisor