ITKONTORET SVERIGE AB

Gävleborgs län

Information

ITKONTORET SVERIGE AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Bollnäs som är den kommunen där ITKONTORET SVERIGE AB finns. I Bollnäs så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. ITKONTORET SVERIGE AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket ITKONTORET SVERIGE AB har haft sedan 2003-11-27. ITKONTORET SVERIGE AB har funnits sedan och 2003-11-27 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till ITKONTORET SVERIGE AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Odeng. 12 A, 821 43, Bollnäs men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0278-520520.

Bollnäs arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är ITKONTORET SVERIGE AB Privat, ej börsnoterat.

ITKONTORET SVERIGE AB har idag 556648-9604 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för ITKONTORET SVERIGE AB

Bolaget skall bedriva IT-konsulttjänster av servrar, nätverk och datorer. Samt försäljning av datakomponenter, datorer, skrivare, kopiatorer samt övrig kringutrustning.

I ITKONTORET SVERIGE AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wirén, Curt Andreas som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Tällberg, Tord Sven Lars Ola som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Wengelin, Erik Markus som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Blennå, Mats Erik som är född 1964 och har titeln Revisor, Wennberg & Blennå Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .