Bollnäs Trafikutbildning AB

Gävleborgs län

Information

Bollnäs Trafikutbildning AB är ett företag som finns i Bollnäs. I Bollnäs Trafikutbildning AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gunnilstam, Per Stefan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Bengt-Olof som är född 1961 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bollnäs Trafikutbildning AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bollnäs Trafikutbildning AB på telefon 0278-15437.

Bolaget ska bedriva trafikskola, förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bollnäs Trafikutbildning AB av bolagstypen Aktiebolag.

Bollnäs Trafikutbildning AB är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Bollnäs arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Bollnäs Trafikutbildning AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-10-16 och Bollnäs Trafikutbildning AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-11-06.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bollnäs Trafikutbildning AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Bollnäs Trafikutbildning AB har 556648-6352 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.