PBM - Stress Medicine Systems AB

Gävleborgs län

Information

PBM - Stress Medicine Systems AB är ett bolag som finns i Bollnäs. I PBM - Stress Medicine Systems AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Blom, Rolf Mikael som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Horal, Claes Mikael som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, von Schéele Frid, Eva Anna Cecilia som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, von Schéele, Bo Herman Carl som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultstrand, Karl Stefan som är född 1955 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med PBM - Stress Medicine Systems AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå PBM - Stress Medicine Systems AB på telefon 0270-12672.

Bolaget ska utveckla multidiciplinära interaktiva kunskapsintegrerade system till den enskilde människan för att uppnå och bibehålla en god helhetshälsa ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är PBM - Stress Medicine Systems AB av bolagstypen Aktiebolag.

PBM - Stress Medicine Systems AB är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Bollnäs arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

PBM - Stress Medicine Systems AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-02-26 och PBM - Stress Medicine Systems AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-02-26.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för PBM - Stress Medicine Systems AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -von Schéele Frid, Eva Anna Cecilia

PBM - Stress Medicine Systems AB har 556646-7071 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.