Bodarna Lantbruk och personaluthyrning AB

Gävleborgs län

Information

Bodarna Lantbruk och personaluthyrning AB är ett företag som finns i Bollnäs. I Bodarna Lantbruk och personaluthyrning AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Jon Mikael som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Agneta Catharina som är född 1947 och har titeln Suppleant, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bodarna Lantbruk och personaluthyrning AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bodarna Lantbruk och personaluthyrning AB på telefon 070-5873695.

Bolaget skall bedriva jordbruk, skogsvårdsverksamhet, uthyrning av personal samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bodarna Lantbruk och personaluthyrning AB av bolagstypen Aktiebolag.

Bodarna Lantbruk och personaluthyrning AB är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Bollnäs arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Bodarna Lantbruk och personaluthyrning AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-02-20 och Bodarna Lantbruk och personaluthyrning AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-02-20.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bodarna Lantbruk och personaluthyrning AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Bodarna Lantbruk och personaluthyrning AB har 556639-0240 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.