Syntema i Arbrå Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Syntema i Arbrå Aktiebolag hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Bollnäs som är den kommunen där Syntema i Arbrå Aktiebolag finns. I Bollnäs så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Syntema i Arbrå Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Syntema i Arbrå Aktiebolag har haft sedan 2003-01-23. Syntema i Arbrå Aktiebolag har funnits sedan och 2003-01-23 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Syntema i Arbrå Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Centralg. 2, 820 10, Arbrå men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0278-632040.

Bollnäs arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Syntema i Arbrå Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Syntema i Arbrå Aktiebolag har idag 556637-4590 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Syntema i Arbrå Aktiebolag

Bolaget skall driva försäljning av färger och lacker samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Syntema i Arbrå Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Holmqvist, Lars Johan som är född 1975 och har titeln VD, Holmqvist, Lars Johan som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmqvist, Hans Albert som är född 1951 och har titeln Suppleant, Nilsson, Tommy Per Erik som är född 1974 och har titeln Revisor, Hummelkläppen i Stockholm Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .