Björn Jonsson i Bollnäs AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bollnäs och Björn Jonsson i Bollnäs AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Björn Jonsson i Bollnäs AB är ett av dem. Statusen för Björn Jonsson i Bollnäs AB är att Bolaget är aktivt.

Björn Jonsson i Bollnäs AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-12-19. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Bollnäs där bolaget finns i jobbar för att bolag som Björn Jonsson i Bollnäs AB ska trivas.

Björn Jonsson i Bollnäs AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-05-08. I Bollnäs så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall köpa, äga, förvalta, förädla och sälja fastigheter och idka uthyrningsverksmahet av lokaler ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Björn Jonsson i Bollnäs AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-05-01.

Idag är Björn Jonsson i Bollnäs AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Bollnäs.

Vill man komma i kontakt med Björn Jonsson i Bollnäs AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0278-27250.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Björn Jonsson i Bollnäs AB är Jonsson, John Erik Björn som är född 1970 och har titeln VD, Jonsson, John Erik Björn som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Per Mikael som är född 1965 och har titeln Suppleant, Broomé, Per Rune Staffan som är född 1950 och har titeln Revisor, Vannqvist Johansson, Maj-Lis B som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Bollnäs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Björn Jonsson i Bollnäs AB har 556635-8403 som sitt organisationsnummer.