SUH Innovation AB

Gävleborgs län

Information

I Gävleborgs län så finns SUH Innovation AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Bollnäs här finns det många olika Aktiebolag. SUH Innovation AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Gävleborgs län. Bollnäs jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Gävleborgs län gör att bolag trivs där.

SUH Innovation AB är momsregistrerat sedan2002-12-12 och har organisationsnummer 556633-4537.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0278-611000.

SUH Innovation AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2002-12-12.

I SUH Innovation AB så sitter följande personer i styrelsen: Lindstedt, Bengt-Göran som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva utveckling av träningsredskap, testredskap, hjälpmedel och annan utrustning kopplad till området fysisk aktivitet och funktionshinder. I bolagets verksamhet ingår också att arrangera konferenser, träningsläger och andra aktiviteter samt ge service i frågor rörande fysisk aktivitet och funktionshinder samt därmed förenlig verksamhet.