Lars o Maries Mäklarbyrå AB

Gävleborgs län

Information

Lars o Maries Mäklarbyrå AB är ett bolag som finns i Bollnäs. I Lars o Maries Mäklarbyrå AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Mårtensson, Lars Tore Sigfrid som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svensson, Kerstin Marie som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Bäckhage, Sonja Christina som är född 1966 och har titeln Suppleant, Svensson, Jan-Håkan som är född 1961 och har titeln Suppleant, Sturesson, Sture Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Lars o Maries Mäklarbyrå AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lars o Maries Mäklarbyrå AB på telefon 0278-35252.

Bolaget skall bedriva fastighetsförmedling i Bollnäs-området ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lars o Maries Mäklarbyrå AB av bolagstypen Aktiebolag.

Lars o Maries Mäklarbyrå AB är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Bollnäs arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Lars o Maries Mäklarbyrå AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-01-29 och Lars o Maries Mäklarbyrå AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-02-05.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lars o Maries Mäklarbyrå AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Mårtensson, Lars Tore Sigfrid -Svensson, Kerstin Marie

Lars o Maries Mäklarbyrå AB har 556633-2358 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.