Ryter Kommunikationsbyrå AB

Gävleborgs län

Information

Ryter Kommunikationsbyrå AB är ett bolag som finns i Bollnäs. I Ryter Kommunikationsbyrå AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Annelie Birgitta som är född 1968 och har titeln VD, Hans-Ols, Per Olav Gustav som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Annelie Birgitta som är född 1968 och har titeln Suppleant, Forsberg, Eva Annika som är född 1947 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ryter Kommunikationsbyrå AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ryter Kommunikationsbyrå AB på telefon 0278-24800.

Bolaget ska bedriva produktion av text-, ljud- och bildmaterial, sälja konsulttjänster i mediafrågor ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ryter Kommunikationsbyrå AB av bolagstypen Aktiebolag.

Ryter Kommunikationsbyrå AB är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Bollnäs arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Ryter Kommunikationsbyrå AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-01-22 och Ryter Kommunikationsbyrå AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-01-29.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ryter Kommunikationsbyrå AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Ryter Kommunikationsbyrå AB har 556633-2291 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.