Hälsingland Medical AB

Gävleborgs län

Information

Hälsingland Medical AB är ett bolag som finns i Bollnäs. I Hälsingland Medical AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Falck Brismark, Helena Birgitta som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Falck, Geir som är född 1964 och har titeln Suppleant, Ågren, Hans Lennart som är född 1948 och har titeln Revisor, Forsberg, Eva Annika som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hälsingland Medical AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hälsingland Medical AB på telefon 0278-16130.

Bolaget skall bedriva medicinsk konsultverksamhet inom undervisning, forskning förebyggelse och behandling av sjukdom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hälsingland Medical AB av bolagstypen Aktiebolag.

Hälsingland Medical AB är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Bollnäs arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Hälsingland Medical AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-10-31 och Hälsingland Medical AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hälsingland Medical AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Hälsingland Medical AB har 556632-3191 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.