Johnny Brodin AB

Gävleborgs län

Information

Johnny Brodin AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Bollnäs som är den kommunen där Johnny Brodin AB finns. I Bollnäs så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Johnny Brodin AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Johnny Brodin AB har haft sedan 2002-06-27. Johnny Brodin AB har funnits sedan och 2002-08-05 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Johnny Brodin AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 26, 820 10, Arbrå men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0278-40303.

Bollnäs arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Johnny Brodin AB Privat, ej börsnoterat.

Johnny Brodin AB har idag 556628-6786 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Johnny Brodin AB

Bolaget skall bedriva kiosk med spelverksamhet, handel med konfektion samt förvaltning av fastigheter och värdepapper, samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Johnny Brodin AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Brodin, Lars Jonny som är född 1972 och har titeln VD, Brodin, Lars Jonny som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson Hellmers, Sandra Gunilla R som är född 1980 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Pernersten, Guy Lars-Erik som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .