Mekanik och digitalteknik i Hälsingland AB

Gävleborgs län

Information

Mekanik och digitalteknik i Hälsingland AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Bollnäs som är den kommunen där Mekanik och digitalteknik i Hälsingland AB finns. I Bollnäs så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Mekanik och digitalteknik i Hälsingland AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Mekanik och digitalteknik i Hälsingland AB har haft sedan 2005-02-09. Mekanik och digitalteknik i Hälsingland AB har funnits sedan och 2005-02-09 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Mekanik och digitalteknik i Hälsingland AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Per-Ersgränd 12, 820 10, Arbrå men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0278-35180.

Bollnäs arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler företag.

Idag är Mekanik och digitalteknik i Hälsingland AB Privat, ej börsnoterat.

Mekanik och digitalteknik i Hälsingland AB har idag 556626-9857 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Mekanik och digitalteknik i Hälsingland AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom produktutveckling och informationshantering samt därmed förenlig verksamhet.

I Mekanik och digitalteknik i Hälsingland AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Färnstrand, Lars Anders som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Färnstrand, Henrik Andreas som är född 1975 och har titeln Suppleant, Broomé, Per Rune Staffan som är född 1950 och har titeln Revisor, Bollnäs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .