Aquateknik i Bollnäs AB

Gävleborgs län

Information

Aquateknik i Bollnäs AB är ett företag som finns i Bollnäs. I Aquateknik i Bollnäs AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Pär-Erik som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustafsson, Per Inge som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lillemor Birgitta som är född 1960 och har titeln Suppleant, Ågren, Hans Johan som är född 1975 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aquateknik i Bollnäs AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Aquateknik i Bollnäs AB på telefon 0278-636095.

Bolaget skall bedriva revision och försäljning av flödesmätare och tillbehör ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aquateknik i Bollnäs AB av bolagstypen Aktiebolag.

Aquateknik i Bollnäs AB är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Bollnäs arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Aquateknik i Bollnäs AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-02-11 och Aquateknik i Bollnäs AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-02-18.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aquateknik i Bollnäs AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gustafsson, Per Inge -Johansson, Pär-Erik

Aquateknik i Bollnäs AB har 556621-9043 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.