EGC Electronic Guard Center Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

EGC Electronic Guard Center Aktiebolag är en verksamhet som finns i Bollnäs. I EGC Electronic Guard Center Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olofsson, Jan Olof som är född 1944 och har titeln VD, Olofsson, Jan Olof som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Karl-Erik Engelbrekt som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Björkström, Bengt Göran som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Glad, Olov Helge som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Alterbäcken, Stig Oskar som är född 1958 och har titeln SuppleantÅgren, Hans Lennart som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med EGC Electronic Guard Center Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå EGC Electronic Guard Center Aktiebolag på telefon 0278-10230.

Bolaget skall bedriva tillhandahållande av bevakningstjänster med tillhörande elektronisk utrustning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är EGC Electronic Guard Center Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

EGC Electronic Guard Center Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Bollnäs arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

EGC Electronic Guard Center Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-12-05 och EGC Electronic Guard Center Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-12-05.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för EGC Electronic Guard Center Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder Styrelsen skall bestå av 5 ledamöter och 1 suppleant.

EGC Electronic Guard Center Aktiebolag har 556621-1537 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.