Sportfiskecentrum i Bollnäs AB

Gävleborgs län

Information

556620-2320 är organisationsnummer för verksamheten Sportfiskecentrum i Bollnäs AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sportfiskecentrum i Bollnäs AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bollnäs som är den kommunen som Sportfiskecentrum i Bollnäs AB finns i.

Sportfiskecentrum i Bollnäs AB har varit registrerat sedan 2002-01-18 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-01-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sportfiskecentrum i Bollnäs AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-05-02.

Sportfiskecentrum i Bollnäs AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Bollnäs som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sportfiskecentrum i Bollnäs AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Sportfiskecentrum i Bollnäs AB så kan ni göra det på telefon genom 0278-35830 eller genom brev på följande adress:
Nyg. 6, 821 42, Bollnäs

Bolaget skall bedriva försäljning och uthyrning av fiskeutrustning och idka därmed förenliga verksamheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Sportfiskecentrum i Bollnäs AB och det är Örnberg, Kjell Arne som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Björn Peter som är född 1975 och har titeln Suppleant, Broomé, Per Rune Staffan som är född 1950 och har titeln Revisor, Vannqvist Johansson, Maj-Lis B som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Bollnäs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,