Fiber ProTector Sweden AB

Gävleborgs län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Bollnäs och Fiber ProTector Sweden AB är ett av dem. Gävleborgs län är ett stort län där det finns många bolag där och Fiber ProTector Sweden AB är ett av dem. Statusen för Fiber ProTector Sweden AB är att Bolaget är aktivt.

Fiber ProTector Sweden AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-03-22. Det finns flera olika bolag i Gävleborgs län som är ett stort län. Bollnäs där bolaget finns i jobbar för att bolag som Fiber ProTector Sweden AB ska trivas.

I Bollnäs så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av produkter för och utförande av rengöring, behandling, och impregnering av textilier, läder, stål, plast, glas och stenplattor och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fiber ProTector Sweden AB inte är momsregistrerat.

Idag är Fiber ProTector Sweden AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Bollnäs.

Vill man komma i kontakt med Fiber ProTector Sweden AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0278-35551.

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder Styrelsen skall bestå av 3 ledamöter och 2 suppleanter. Ordförande saknas..

De som är på något sätt har med Fiber ProTector Sweden AB är Klaffmo, Freddy Kai som är född 1945 och har titeln VD, Klaffmo, Freddy Kai som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Saur, Linnea Elisabeth som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Saur, Daniel som är född 1973 och har titeln Suppleant, Saur, Richard som är född 1969 och har titeln Suppleant, Ågren, Hans Johan som är född 1975 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Fiber ProTector Sweden AB har 556607-9710 som sitt organisationsnummer.