Vision Products i Bollnäs Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Vision Products i Bollnäs Aktiebolag är ett bolag som finns i Bollnäs. I Vision Products i Bollnäs Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, John Olov som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Norell, Nils Erik som är född 1942 och har titeln Suppleant, Lööv, Lars Olof som är född 1956 och har titeln Revisor, Eriksson, Hans Erik som är född 1962 och har titeln Revisorssuppleant, Sturesson, Sture Håkan som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln RevisorWennberg & Blennå AB som är född och har titeln Revisor, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Vision Products i Bollnäs Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Vision Products i Bollnäs Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av pappersframmatare , försäljning av teknisk utrustning och legotillverkning inom sektorerna värme, energi och mekanisk- och elektromekanisk tillverkning, äga och förvalta fastigheter och aktier samt idka därmed jämförlig verksamhet.

Idag är Vision Products i Bollnäs Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Vision Products i Bollnäs Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Gävleborgs län och Bollnäs arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Vision Products i Bollnäs Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Vision Products i Bollnäs Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-05-12.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Vision Products i Bollnäs Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vision Products i Bollnäs Aktiebolag har 556597-5355 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.