MJ:S Kontorstjänster Bollnäs AB

Gävleborgs län

Information

Bolaget ska bedriva bokföringsbyrå samt konsultuppdrag inom ekonomi.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för MJ:S Kontorstjänster Bollnäs AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Bollnäs så är MJ:S Kontorstjänster Bollnäs AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Gävleborgs län så finns det ännu fler.

Bollnäs arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Bollnäs och i Gävleborgs län. Redan 2000-03-24 så skapades MJ:S Kontorstjänster Bollnäs AB och företaget är har F-skattsedel MJ:S Kontorstjänster Bollnäs AB har haft det sedan 2000-04-12.

MJ:S Kontorstjänster Bollnäs AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-04-12

556587-8559 är organisationsnummret för företaget som finns i Bollnäs.

Just nu är MJ:S Kontorstjänster Bollnäs AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Gävleborgs län

Vill ni komma i kontakt med MJ:S Kontorstjänster Bollnäs AB så går det att nå dem via telefon på 0278-24930 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom MJ:S Kontorstjänster Bollnäs AB är Morell, Britt Elsy Monica som är född 1948 och har titeln VD, Morell, Britt Elsy Monica som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Arnell, Åke Nils Gunnar som är född 1954 och har titeln Suppleant, Olsson, Hans-Olof som är född 1955 och har titeln Revisor, Södermalm Samrev Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .