TCC Holding AB

Gävleborgs län

Information

TCC Holding AB är ett företag som finns i Bollnäs. I TCC Holding AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hornegård, Lars Peter som är född 1958 och har titeln Extern VD, Larsson, Lars Urban som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Hans Per Arne som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderström, Lars Mats Runar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Östlin, Lars Olov som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Mats Gunnar som är född 1958 och har titeln SuppleantÅgren, Hans Lennart som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med TCC Holding AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå TCC Holding AB på telefon 026-141000.

Bolaget skall direkt eller genom dotterbolag eller samägda bolag, inom transportsektorn bedriva utbildnings-, bemannings-, forsknings- och utvecklingsverksamhet, resebyrå- och researrangörsverksamhet samt äga och förvalta fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är TCC Holding AB av bolagstypen Aktiebolag.

TCC Holding AB är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Bollnäs arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

TCC Holding AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-07-19 och TCC Holding AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-07-19.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för TCC Holding AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Hornegård, Lars Peter Firman tecknas två i förening av -Eriksson, Hans Per Arne -Larsson, Lars Urban -Söderström, Lars Mats Runar -Östlin, Lars Olov

TCC Holding AB har 556584-5988 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.