Skolfastigheter Bollnäs AB

Gävleborgs län

Information

556583-4040 är organisationsnummer för verksamheten Skolfastigheter Bollnäs AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skolfastigheter Bollnäs AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bollnäs som är den kommunen som Skolfastigheter Bollnäs AB finns i.

Skolfastigheter Bollnäs AB har varit registrerat sedan 2000-01-07 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-03-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skolfastigheter Bollnäs AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-11-06.

Skolfastigheter Bollnäs AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Bollnäs som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Skolfastigheter Bollnäs AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -Wådell, Siri Carina Elisabeth

Vill ni komma i kontakt med Skolfastigheter Bollnäs AB så kan ni göra det på telefon genom 0278-14555 eller genom brev på följande adress:
Fluren Hästberg , 820 40, Järvsö

Bolaget ska äga och förvalta kommersiella fastigheter samt bedriva annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Skolfastigheter Bollnäs AB och det är Wådell, Siri Carina Elisabeth som är född 1976 och har titeln Extern firmatecknare, Wådell, Sven Tor Jonas som är född 1967 och har titeln VD, Wådell, Sven Tor Jonas som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Wådell, Tor som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bengtsson, Jenny Annika Katarina som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekelund, Ingrid Kerstin Elisabet som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamotEklund, Roland Einar som är född 1945 och har titeln Revisor, Eklund & Gustafsson Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,