Tomas Pettersson Trav AB

Gävleborgs län

Information

556583-2481 är organisationsnummer för verksamheten Tomas Pettersson Trav AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tomas Pettersson Trav AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Bollnäs som är den kommunen som Tomas Pettersson Trav AB finns i.

Tomas Pettersson Trav AB har varit registrerat sedan 2000-01-20 och det finns flera verksamheter i Gävleborgs län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-10-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tomas Pettersson Trav AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-10-10.

Tomas Pettersson Trav AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Bollnäs som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tomas Pettersson Trav AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Tomas Pettersson Trav AB så kan ni göra det på telefon genom 0271-15336 eller genom brev på följande adress:
Runemo 311, 822 92, Alfta

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva travsportsverksamhet, handel med värdepapper samt redovisningstjänster och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tomas Pettersson Trav AB och det är Pettersson, Tomas som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Åse som är född 1975 och har titeln Suppleant, Eriksson, Kjell Yngve som är född 1948 och har titeln Revisor,