Bodåkers Transport AB

Gävleborgs län

Information

Bodåkers Transport AB är ett av många bolag som finns i Bollnäs. Det är nämligen den kommunen som Bodåkers Transport AB finns i och den tillhör även Gävleborgs län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Bodåkers Transport AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2000-01-27.

Bodåkers Transport AB som idag finns i Gävleborgs län har varit registrerat sedan 1999-10-11. Men sedan 2000-01-27 så har Bodåkers Transport AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Bodåker 4825, 821 93, Bollnäs. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bodåkers Transport AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5783774.

Bollnäs arbetar för att bolag som Bodåkers Transport AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bodåkers Transport AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Gävleborgs län.

Bolaget skall bedriva vägtransport av gods, utföra tjänster inom jord- och skogsbruk, reparation av entreprenadmaskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bodåkers Transport AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bodåkers Transport AB och det är följande personer, Sjöberg, Jonas Mattias som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Valfridsson, Ulf Stefan som är född 1966 och har titeln Suppleant, Nilsson, Inger Agneta som är född 1960 och har titeln Revisor, LR Revision i Bollnäs AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bodåkers Transport AB är 556577-4758.