Matmagasinet i Bollnäs Aktiebolag (Ica Kvantum)

Gävleborgs län

Information

I Bollnäs finns det ett Aktiebolag som heter Matmagasinet i Bollnäs Aktiebolag (Ica Kvantum). Det finns flera verksamheter som liknar Matmagasinet i Bollnäs Aktiebolag (Ica Kvantum) i Gävleborgs län. Bollnäs är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Matmagasinet i Bollnäs Aktiebolag (Ica Kvantum) är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Gävleborgs län.

Sedan 1999-07-08 så har Matmagasinet i Bollnäs Aktiebolag (Ica Kvantum) varit registrerat och sedan 1999-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Matmagasinet i Bollnäs Aktiebolag (Ica Kvantum) Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Bollnäs.

Vill man komma i kontakt med Matmagasinet i Bollnäs Aktiebolag (Ica Kvantum) så kan man gör det genom att posta ett brev till Fabriksg. 8, 821 33, Bollnäs. Vi ni istället prata med Matmagasinet i Bollnäs Aktiebolag (Ica Kvantum) så kan ni göra det på 0278-16105.

Bolaget skall bedriva detaljhandelsrörelse med dagligvaror inom ICA-verksamheten i Sverige och annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Olsson, Jan Magnus som är född 1972 och har titeln VD, Olsson, Jan Magnus som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Tage Rickard som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hansson, Märta Ann-Christin som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Eva Elisabet som är född 1963 och har titeln Revisor, Karlsson, Jan Östen som är född 1952 och har titeln RevisorssuppleantNordström, Hans Göran som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Matmagasinet i Bollnäs Aktiebolag (Ica Kvantum) har 556573-4877 som sitt organisationsnummer.