Per Backan Åkeri AB

Gävleborgs län

Information

Per Backan Åkeri AB är ett företag som finns i Bollnäs. I Per Backan Åkeri AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Backan, Per Gunnar som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Backan, Leif Karl-Gunnar som är född 1952 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Larsson, Bengt Anders som är född 1958 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Per Backan Åkeri AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Per Backan Åkeri AB på telefon 0278-665792.

Bolaget skall bedriva transporter med lastbil, konsultationer och projektledning inom design och konstruktion samt bedriva hästsportsveksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Per Backan Åkeri AB av bolagstypen Aktiebolag.

Per Backan Åkeri AB är ett av många företag som finns i Gävleborgs län och Bollnäs arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Per Backan Åkeri AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Per Backan Åkeri AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Per Backan Åkeri AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Per Backan Åkeri AB har 556571-4408 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.