Jens & Arnes Hushållsservice Aktiebolag

Gävleborgs län

Information

Jens & Arnes Hushållsservice Aktiebolag är en verksamhet som finns i Bollnäs. I Jens & Arnes Hushållsservice Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Rehnvall, Jens Peter som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Rehnvall, Lars Martin som är född 1967 och har titeln Suppleant, REVISION4U i Söderhamn AB som är född och har titeln Revisor, Sjödelius, Alf Gunnar Rune som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor, REX Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Jens & Arnes Hushållsservice Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Jens & Arnes Hushållsservice Aktiebolag på telefon 0278-12471.

Bolaget skall bedriva service och reparationer av hushållsmaskiner, fastighetstvätt, reservdelsförsäljning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Jens & Arnes Hushållsservice Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Jens & Arnes Hushållsservice Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Gävleborgs län och Bollnäs arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Jens & Arnes Hushållsservice Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Jens & Arnes Hushållsservice Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Jens & Arnes Hushållsservice Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Jens & Arnes Hushållsservice Aktiebolag har 556562-8285 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Gävleborgs län.