Lås- & Säkerhetsteknik i Bollnäs AB

Gävleborgs län

Information

Lås- & Säkerhetsteknik i Bollnäs AB hittar ni ett Gävleborgs län som inte är som andra län. I Gävleborgs län hittar ni Bollnäs som är den kommunen där Lås- & Säkerhetsteknik i Bollnäs AB finns. I Bollnäs så finns det många olika Aktiebolag och i Gävleborgs län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lås- & Säkerhetsteknik i Bollnäs AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Lås- & Säkerhetsteknik i Bollnäs AB har haft sedan 1999-01-01. Lås- & Säkerhetsteknik i Bollnäs AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Lås- & Säkerhetsteknik i Bollnäs AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Fabriksg. 7, 821 33, Bollnäs men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0278-16910.

Bollnäs arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Gävleborgs län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Lås- & Säkerhetsteknik i Bollnäs AB Privat, ej börsnoterat.

Lås- & Säkerhetsteknik i Bollnäs AB har idag 556562-6792 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Olofsson, Hans Bertil -Persson, Leif Erik är den som för stunden ansvarar för Lås- & Säkerhetsteknik i Bollnäs AB

Bolaget skall bedriva försäljning och montering av lås, larm och säkerhetsutrustningar och därmed förenlig verksamhet.

I Lås- & Säkerhetsteknik i Bollnäs AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Olofsson, Hans Bertil som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Leif Erik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Olofsson, Karin Britt-Marie som är född 1948 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Lindholm, Anna Ulrika som är född 1972 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .